top of page

Snelstart | Boekhoud- en Facturatie Software

SnelStart biedt factuur- en boekhoudprogramma’s voor ondernemers en administratiekantoren. Van eenvoudige boekhoudprogramma’s voor kleine administraties tot geavanceerde software voor maximaal inzicht en overzicht.

 

Offertes, facturen en pakbonnen print en mailt u gemakkelijk met SnelStart. SnelStart maakt administratieve software die slim, simpel en solide is.

Door het aanbieden van boekhoud- en facturatiegemak tegen lage kosten heeft u snel en eenvoudig inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Biedt SnelStart op enig moment onverhoopt niet exact wat u wenst? Denk dan eens aan het werken met de beschikbare AddOns aanvullend op SnelStart.

 

U kunt de versie InStap en InKaart hieronder als 30 day Trial aanvragen.

 

Klik hier voor InKaart

Klik hier voor InStap

 

Snelstart Support abonnement

1e lijns support is inbegrepen in uw SnelStart pakket. Dit verloopt via SnelStart. Veel klanten hebben liever contact met de iPartner welke werkzaamheden m.b.t. inrichting of andere werkzaamheden aan SnelStart heeft uitgevoerd. 

 

Om die reden biedt Suvoko het SnelStart Support Abonnement aan. Door dit abonnement af te sluiten kunt u met al uw supportvragen die betrekking hebben op het gebruik van uw Snelstartpakket bij ons terecht.

Dit kan al vanaf € 18,- per maand. 

Mocht u hierover meer willen weten, neem dan contact met ons op.

 

Voor een overzicht van alle Snelstartpakketten & prijzen kunt u op het onderstaande SnelStart logo klikken. 

Snelstart Logo.PNG
bottom of page
Trustpilot