• slide

Helpdesk

Remote support


Voor deze vorm van ondersteuning vragen wij een vergoeding voor het opzetten van de sessie, de gewerkte tijd en administratiekosten met een minimum van 15 minuten (conform ons normaal tarief).
Door op download te klikken gaat u hiermee akkoord en wordt de verbindingssoftware gedownload.

Geef in het onderstaande venster het sessie id in welke u van suvoko ontvangt

 

Klik op onderstaande button voor Hulp op Afstand.

Knop Teamviewer.png

E-mail
Suvoko is altijd bereikbaar via email. Stel uw vraag of meldt problemen via helpdesk(at)suvoko.nl. Wij nemen uw bericht in behandeling en nemen vervolgens contact met u op. Uiteraard kunt u ook onderstaand formulier invullen en versturen.


Telefoon
Op werkdagen zijn wij tussen 09:00–17:00 telefonisch bereikbaar via 0416-544 991. Ons streven is u direct verder te helpen. Is uw vraagstuk complex of vraagt het vinden van de best passende oplossing om meer tijd? Suvoko gaat ermee aan de slag en neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Vul onderstaand formulier in om uw vraag te stellen.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Suvoko hecht waarde aan goed en eerlijk advies

Als ondernemer ben je druk bezig met de “core business”, en vergeet andere belangrijke dingen die er mede voor zorgen dat het bedrijf kan blijven draaien. Heb jij je zaakjes op orde?

Lees meer
Cloud werken is de toekomst, ook voor ZZP'ers en kleinere bedrijven.

Overal toegang tot je email en bestanden, facturatie pakket of CRM pakket op meerdere apparaten en locaties. Dat kan!

Lees meer
Windows 7 Vervalt per 14 januari 2020

Windows 7 is aan het eind van zijn levensduur. Per 14 januari 2020 zullen er geen updates meer komen. Dit heeft gevolgen voor de veiligheid van uw computer.

Lees meer
Advisering

Als ondernemer bent u altijd druk bezig met de “core business”. De wereld om u heen veranderd snel op diverse fronten. Mogelijk kan een en ander goedkoper, sneller en beter georganiseerd worden.

Lees meer
Wordt uw office 365 email ook gebackupped?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office365. Met name het gebruik van Online Exchange (email) is explosief gestegen.  Zorg voor een goede backup van uw mailbox(en).

Lees meer
ISDN vervalt per september 2019! Stap over op Hosted Voip

Vanaf september 2019 vervalt de traditionele ISDN centrale. Vele maken hier nog gebruik van en zullen dus moeten kijken naar alternatieven.

Lees meer