• slide

Add-Ons

Maatwerksoftware is vaak een dure aangelegenheid. Om hoge kosten te voorkomen worden voortdurend Add-Ons ontwikkeld: aanvullende programma’s op bestaande software waardoor de functionaliteit vergroot wordt. Zo ook voor Snelstart Administratieve Software. Daar waar de mogelijkheden van Snelstart niet geheel aan uw wensen voldoen, bieden deze Add-Ons uitkomst! De aangeboden programma’s zijn uitvoerig getest op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Enkel wanneer wij zelf volledig overtuigd zijn van de werking van een Add-On wordt deze door Suvoko ter beschikking gesteld.

 

Adminview

Maak makkelijk uw eigen overzichten op basis van uw Snelstart-administratie. Exporteer elk overzicht naar Excel en bewerk naar wens.

Lees meer

AutomaaT Go

AutomaatGo is een gebruikersvriendelijke oplossing voor garagehouders. Zowel het in en verkopen als het repareren en plannen is mogelijk met deze software.

Lees meer

BookZo

Gebruiksvriendelijk reserveringsprogramma met responsive online boeken, mijn-omgeving voor gasten en eigenaren, diverse koppelingen met o.a. boekhoudpakketten, channelmanagers, kassasystemen en housekeeping-beheer.

Lees meer

Perfectview

CRM systeem van Nederlandse bodem. Ben actief bezig met relatiebeheer en haal alles uit uw relaties door het vastleggen van contactmomenten en voorkeuren. Automatiseer uw verkoopproces en inspireer uw relaties door middel van het sturen van mailings.

Lees meer

S-Connect

Een koppeling tussen uw webshop, app, applicatie of dienst en uw Snelstart-administratie. U service is sneller, effectiever en foutloos.

Lees meer

Simple Simon

Nooit meer werkbonnen ophalen, onnodig heen en weer bellen of gemiste omzet. Simple Simon is beschikbaar als app op iOS en Android en eenvoudig in gebruik, zowel online als offline.

Lees meer

WerkbonApp

Vervang uw papieren werkbonnen voor een digitaal document en profiteer van vele voordelen en aanvullende opties.

Lees meer
Snelstart stopt ontwikkeling van Garage module per 1 november 2019

Snelstart stopt met de verdere ontwikkeling van hun Garage module. Dit kan gevolgen hebben voor u als gebruiker. Suvoko biedt daarom een alternatief.

Lees meer
WeFact

Suvoko levert vanaf heden ook WeFact. Hiermee kunt u snel en simpel factureren, offertes maken en nog veel meer.

Lees meer
Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer
Wet persoonsgegevens bescherming (AVG/GDPR)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Lees meer
Privacyzorgen maken cloud minder populair

Steeds meer mensen maken zich zorgen om de privacy van bestanden in een publieke cloudopslag. Daarom daalt het aantal Nederlanders dat het handig vind om via een clouddienst te beschikken over bestanden. LIMA is de oplossing!

Lees meer