top of page

AutomaaT Go

AutomaaT GO is een eenvoudig te gebruiken, maar volledig garagesoftwareprogramma. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen werken met het garagepakket.
AutomaaT GO draait al in de automotive wereld mee sinds 1986. De software stel je zelf samen naar jouw wensen! Kies de modules die bij je bedrijf passen en betaal nooit te veel.
Zo heb je de mogelijkheid om de compleet geïntegreerde boekhouding van AutomaaT GO te gebruiken, maar AutomaaT GO biedt ook koppelingen met externe boekhoudpakketten zoals SnelStart.
Met garagesoftwarepakket AutomaaT GO heb je op ieder moment de mogelijkheid om uit te breiden.
In de Basic-versie van de software voor de werkplaats kun je al heel veel: houd je relaties, voertuigen en artikelen bij.
Maak werkbonnen, offertes met een snelle goedkeuringslink en facturen. Ook je klantmailingen kun je in het basispakket doen of je klanten laten betalen via iDeal.
Verder zijn alle koppelingen met het RDW  (APK-afmelden/raadplegen via VWE, A2SP of RDC), TopMec, Servicebook, AutoSociaal, en vele andere partners en koppelingen met je onderdeelbestelsystemen compleet en gratis geïntegreerd. Onderhoudsbeurtenschema’s voeg je eenvoudig toe aan je werkbon via de koppeling HaynesPro. Ook je bandenopslag kun je bijhouden in het basispakket.
Je kunt berichten naar je klanten versturen via WhatsApp-web, SMS, e-mail, et cetera.


Verkoop je alleen auto’s? Dan hebben we in plaats van ‘basis werkplaats’ de basismodule autoverkoop voor je beschikbaar.
Ook vrachtwagenbedrijven, bedrijven met motorfietsen, campers, aanhangers, fietsen et cetera kunnen gebruik maken van onze software.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt?  Klik hier om een Demo aan te vragen of neem contact met ons op.

Op de website van AutomaaT GO kunt u nog meer informatie vinden.

AutoMaatGo.webp
bottom of page
Trustpilot