• slide

Let op: Cryptovirussen

Als u een e-mail ontvangt die buitengewoon uw aandacht trekt let dan op. Deze e-mails worden verzonden met de bedoeling dat u deze, zonder na te denken over het risico, meteen opent. De inhoud van deze berichten trekken nog meer de aandacht. Het kenmerk van deze werkwijze is dat er altijd een link in staat.

Open deze niet voordat u de echtheid van het bericht controleert. De zogenaamde Cryptovirussen worden op deze manier verspreid. Aangezien een Cryptovirus nagenoeg alle bestanden op uw computer versleutelt, zijn deze gegevens nooit meer terug te halen.

Bent u besmet met dit virus is uw enige redding een goede backup. Meer informatie over backups kijkt u hier

Maar niet alleen de eigen computer wordt besmet, maar ook alle computers die via een netwerk met de betreffende computer zijn gekoppeld kunnen besmet worden.

EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE!!

Snelstart stopt ontwikkeling van Garage module per 1 november 2019

Snelstart stopt met de verdere ontwikkeling van hun Garage module. Dit kan gevolgen hebben voor u als gebruiker. Suvoko biedt daarom een alternatief.

Lees meer
WeFact

Suvoko levert vanaf heden ook WeFact. Hiermee kunt u snel en simpel factureren, offertes maken en nog veel meer.

Lees meer
Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer
Wet persoonsgegevens bescherming (AVG/GDPR)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Lees meer
Privacyzorgen maken cloud minder populair

Steeds meer mensen maken zich zorgen om de privacy van bestanden in een publieke cloudopslag. Daarom daalt het aantal Nederlanders dat het handig vind om via een clouddienst te beschikken over bestanden. LIMA is de oplossing!

Lees meer