Eerlijk Advies

Suvoko hecht waarde aan een goed en eerlijk advies 

Als ondernemer bent u druk bezig met uw “core business”. Logisch, want dat is waar u goed in bent EN waarmee u uw onderneming draaiende houdt. 

De kans dat andere belangrijke zaken erbij in schieten is echter groot. Naast de opbrengsten staan namelijk ook de kosten. Te hoge kosten drukken op uw bedrijfsresultaat.  

Voorbeelden van onnodige kostenposten zijn:

 

 • Niet goed onderhouden computers. Vallen uit op de meest ongelukkige momenten. 

 • Het ontbreken van een goede back-up van uw gegevens. Voorkom gegevensverlies! 

 • Uitbesteden van werkzaamheden die makkelijk intern gedaan kunnen worden. Extra accountantskosten! Door deze werkzaamheden intern te houden hebt u ook steeds de actuele informatie ter beschikking en bent u daarvoor niet afhankelijk van uw accountantskantoor. 
   

De wereld om u heen veranderd snel. Vooral op het gebied van kantoorautomatisering. En juist op dit gebied kunnen daar grote kostenbesparingen worden gerealiseerd. 

Bent u van plan om uw processen aan te passen/te verbeteren maar heeft u niet de kennis en capaciteit om dit zelf op te pikken/te veranderen? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij wel!  

Wij kunnen u helpen met een op maat gesneden advies. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van kantoorautomatisering in combinatie met logistieke en administratieve stromen kunnen wij u bijstaan in dit proces. 

 

Onze werkwijze: 

 • Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw eisen en wensen. 

 • Wij brengen de huidige werkwijzen in kaart en vertalen deze zoveel mogelijk naar de nieuwe situatie. 

 • Wij houden rekening met uw budget. 

 • Rekening houdend met bovenstaande factoren gaan wij aan de slag en komen met een passend advies bij u terug. Waar nodig nemen wij tussendoor contact met u op voor overleg. 

 • Intussen blijft u bezig met die zaken waarin u goed bent; wij doen de rest voor u. 
   

Wij zijn naast uw adviseur ook partner van diverse hard- en softwareleveranciers. Dit betekent niet dat ons advies ook in de richting van onze eigen producten gaat. U bent de klant en derhalve de belangrijkste schakel. 

Indien de keuze wel valt op een van onze producten zal de implementatie door Suvoko worden uitgevoerd. In andere gevallen zal deze worden uitgevoerd door de andere partij, of mogelijk een combinatie van deze twee mogelijkheden.

Bezoekadres Locatie Rijen:

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Smartup Businesscenter Kantoor 5104

Bezoek/Postadres Locatie Kaatsheuvel:

Ringvaert 55

5171MV Kaatsheuvel

Telefoon : 0416 - 544991

Algemeen : info@suvoko.nl

Support : helpdesk@suvoko.nl

© 2020 By Suvoko VOF