top of page

Kantoorautomatisering

Suvoko doet meer dan alleen maar het leveren van facturatie- en boekhoudoplossingen.
Zo kunnen wij u ondersteunen en adviseren met uw totale kantoorautomatisering.
Onderstaand een aantal van onze diensten die betrekking hebben op uw automatisering en digitale veiligheid.

 

Advisering
 

Als ondernemer bent u altijd druk bezig met de “core business”.
De wereld om u heen veranderd snel op diverse fronten.
Mogelijk kan een en ander goedkoper, sneller en beter georganiseerd worden.
U bent eigenlijk van plan om uw automatisering aan te passen (lees “te verbeteren”), maar u hebt niet de kennis van bedrijfsprocessen en/of uw kantoorautomatisering. Tevens ontbreekt het ook aan capaciteit, hetgeen een belemmering betekent van de ontwikkeling van de organisatie.

Er is een enorm aanbod van leveranciers en producten/oplossingen op de markt. U ziet mogelijk door de bomen het bos niet meer?  Wij wel!

Suvoko, kan u helpen middels advisering op maat.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van kantoorautomatisering in combinatie met nagenoeg alle logistieke en administratieve stromen kunnen wij u bijstaan in dit proces.

  • Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en eisen. 

  • Wij brengen uw huidige werkwijzen in kaart.

  • Wij houden rekening met het maximale budget dat u wenst uit te geven aan de nieuwe situatie.

  • Rekening houdend met bovenstaande factoren gaan wij aan de slag en komen met een passend advies bij je terug.

  • Intussen blijft u gewoon bezig met uw “Core Business”

  • Indien u in basis akkoord bent met dit voorstel kunnen wij vaak zorgen voor een demonstratie, waarin een en ander mogelijk nog duidelijker wordt.
     

Wij zijn naast adviseur ook leverancier en partner van diverse soft- en hardwareleveranciers. Dit betekent niet dat ons advies altijd in de richting van onze eigen producten zal gaan. U bent de klant en uw belangen staan voorop. Wij streven immers naar het best passende advies voor uw organisatie, en dat is niet noodzakelijkerwijs één van ónze producten.
Valt de keuze toch op één of meerdere producten van Suvoko, dan verzorgen wij ook de implementatie. In de andere gevallen zal in principe de leverancier deze werkzaamheden verrichten.

De keuze is en blijft natuurlijk bij u.

 

 

Antivirus
 

Naast het gebruik van een firewall is het installeren van een goede virusscanner noodzakelijk.
Goede antivirussoftware scant alle inkomende bestanden, ongeacht de manier waarop deze binnenkomen. Ook de bijlagen in e-mails worden gescand. Hoewel geen enkel antivirusprogramma alles ondervangt, zijn wij van mening dat G Data OF Eset Endpoint Security op iedere computer geïnstalleerd moet zijn. Beide varianten installeren met grote regelmaat automatisch updates. Hierdoor bent u altijd optimaal beschermd. Suvoko biedt Eset Endpoint Security aan als maandabbonnement. Hierdoor kunt u flexiebel schalen in uw organisatie. Tevens wordt het via een centrale server bij Suvoko beheert. Zakelijk gezien is Eset Endpoint Security de beste oplossing, zeker voor wat betreft het flexiebele schalen van het aantal benodigde licenties/computers. 
Bent u een particuliere gebruiker, dan kunt u prima gebruik maken van G Data antivirus. Deze leveren we enkel tegen 1, 2 of 3 jaar versies. Elk van deze versies kunt u combineren met het gewenste aantal computers. Als u vragen heeft over onze dienst mbt Antivirus kunt u gerust contact met ons opnemen. 
 

 

Computer APK
 

"Mijn computer is traag. Ik zie allerlei vreemde toolbars in mijn browser."

Dan is het tijd om uw computer een APK te geven. Suvoko controleert uw computer volledig op eventuele mankementen. Uw pc wordt softwarematig opgeschoond en overbodige toolbars en onnodige software worden verwijderd, zodat uw computer weer optimaal functioneert. Als wij buitensporig vreemde zaken waarnemen waarnemen, nemen wij contact met u op. Wanneer u uw computer na onderhoud bij ons ophaalt voorzien wij u -waar nodig- graag van passend advies.

Vaak komt u in geval van storingen voor de keuze: Koop ik een nieuwe computer of kies ik voor reparatie? Afhankelijk van de oorzaak van het probleem is reparatie of het herstellen van een softwareprobleem de goedkoopste oplossing. Na een grondige probleemanalyse en het beoordelen van de staat van uw computer, kan het echter voorkomen dat de reparatiekosten dusdanig hoog uitvallen dat het aanschaffen van een nieuwe computer meer voor de hand ligt.  Is uw computer defect of heeft u te kampen met problemen in het besturingssysteem? Wij denken graag met u mee in de vorm van een vakkundig en eerlijk advies.

 

Maatwerk
 

Software is de basis van een organisatie. Een goed software pakket maakt het mogelijk efficiënt te werken en draagt bij aan een hoge(re) productiviteit. Webapplicaties geven u de mogelijkheid om altijd en overal uw eigen software te gebruiken en beheren. Webapplicaties zijn er in diverse soorten en maten en variëren van modules om producten samen te stellen, tot reserveringssystemen of een compleet CRM systeem.

Videoconferentie

​Tegenwoordig gebeurd het steeds vaker, geen fysiek overleg, maar een videoconferentie. Dit is een prima alternatief en scheelt bovendien de nodige reistijd. 

Er zijn diverse oplossingen voor te bedenken.

Bent u ook geïnteresseerd in een dergelijke oplossing? Neem dan contact met ons op of klik hier voor wat meer informatie.

Eset+Gdata_JPG.webp
bottom of page
Trustpilot