• slide

Kantoorautomatisering

Suvoko doet meer dan alleen maar het leveren van facturatie- en boekhoudoplossingen.
Zo kunnen wij u ondersteunen en adviseren met uw totale kantoorautomatisering.
Onderstaand een aantal van onze diensten die betrekking hebben op uw automatisering en digitale veiligheid.

 

Antivirus

Naast het gebruik van een firewall is het installeren van een goede virusscanner noodzakelijk.
Goede antivirussoftware scant alle inkomende bestanden, ongeacht de manier waarop deze binnenkomen. Ook de bijlagen in e-mails worden gescand. Hoewel geen enkel antivirusprogramma alles ondervangt, zijn wij van mening dat G Data OF Eset Endpoint Security op iedere computer geïnstalleerd moet zijn. Beide varianten installeren met grote regelmaat automatisch updates. Hierdoor bent u altijd optimaal beschermd. Suvoko biedt Eset Endpoint Security aan als maandabbonnement. Hierdoor kunt u flexiebel schalen in uw organisatie. Tevens wordt het via een centrale server bij Suvoko beheert. Zakelijk gezien is Eset Endpoint Security de beste oplossing, zeker voor wat betreft het flexiebele schalen van het aantal benodigde licenties/computers. 
Bent u een particuliere gebruiker, dan kunt u prima gebruik maken van G Data antivirus. Deze leveren we enkel tegen 1, 2 of 3 jaar versies. Elk van deze versies kunt u combineren met het gewenste aantal computers. Als u vragen heeft over onze dienst mbt Antivirus kunt u gerust contact met ons opnemen. 
 

Eset logo.JPG Gdata Logo-Trans.png

Computer APK

"Mijn computer is traag. Ik zie allerlei vreemde toolbars in mijn browser."

Dan is het tijd om uw computer een APK te geven. Suvoko controleert uw computer volledig op eventuele mankementen. Uw pc wordt softwarematig opgeschoond en overbodige toolbars en onnodige software worden verwijderd, zodat uw computer weer optimaal functioneert. Als wij buitensporig vreemde zaken waarnemen waarnemen, nemen wij contact met u op. Wanneer u uw computer na onderhoud bij ons ophaalt voorzien wij u -waar nodig- graag van passend advies.

Vaak komt u in geval van storingen voor de keuze: Koop ik een nieuwe computer of kies ik voor reparatie? Afhankelijk van de oorzaak van het probleem is reparatie of het herstellen van een softwareprobleem de goedkoopste oplossing. Na een grondige probleemanalyse en het beoordelen van de staat van uw computer, kan het echter voorkomen dat de reparatiekosten dusdanig hoog uitvallen dat het aanschaffen van een nieuwe computer meer voor de hand ligt.  Is uw computer defect of heeft u te kampen met problemen in het besturingssysteem? Wij denken graag met u mee in de vorm van een vakkundig en eerlijk advies.

Maatwerk

Software is de basis van een organisatie. Een goed software pakket maakt het mogelijk efficiënt te werken en draagt bij aan een hoge(re) productiviteit. Webapplicaties geven u de mogelijkheid om altijd en overal uw eigen software te gebruiken en beheren. Webapplicaties zijn er in diverse soorten en maten en variëren van modules om producten samen te stellen, tot reserveringssystemen of een compleet CRM systeem.

Wordt uw office 365 email ook gebackupped?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office365. Met name het gebruik van Online Exchange (email) is explosief gestegen.  Zorg voor een goede backup van uw mailbox(en).

Lees meer
ISDN vervalt per september 2019! Stap over op Hosted Voip

Vanaf september 2019 vervalt de traditionele ISDN centrale. Vele maken hier nog gebruik van en zullen dus moeten kijken naar alternatieven.

Lees meer
Snelstart stopt ontwikkeling van Garage module per 1 november 2019

Snelstart stopt met de verdere ontwikkeling van hun Garage module. Dit kan gevolgen hebben voor u als gebruiker. Suvoko biedt daarom een alternatief.

Lees meer
WeFact

Suvoko levert vanaf heden ook WeFact. Hiermee kunt u snel en simpel factureren, offertes maken en nog veel meer.

Lees meer
Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer