• slide

Computer APK

"Mijn computer is traag. Ik zie allerlei vreemde toolbars in mijn browser." Dan is het tijd om uw computer een APK te geven. Suvoko controleert uw computer volledig op eventuele mankementen. Uw pc wordt softwarematig opgeschoond en overbodige toolbars en onnodige software worden verwijderd, zodat uw computer weer optimaal functioneert. Als zich tijdens de APK opvallende zaken voordoen, nemen wij contact met u op. Wanneer u uw computer na onderhoud bij ons ophaalt voorzien wij u -waar nodig- graag van passend advies.

Vaak komt u in geval van storingen voor de keuze: Koop ik een nieuwe pc of kies ik voor reparatie? Afhankelijk van de oorzaak van het probleem is reparatie of herstelling van een softwareprobleem de goedkoopste oplossing. Na een grondige probleemanalyse en het beoordelen van de staat van uw computer, kan het echter voorkomen dat de reparatiekosten dusdanig hoog uitvallen dat het aanschaffen van een nieuwe computer de beste oplossing is.  Is uw computer defect of heeft u te kampen met problemen in het besturingssysteem? Wij denken graag met u mee in de vorm van een vakkundig en eerlijk advies.

Wordt uw office 365 email ook gebackupped?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office365. Met name het gebruik van Online Exchange (email) is explosief gestegen.  Zorg voor een goede backup van uw mailbox(en).

Lees meer
ISDN vervalt per september 2019! Stap over op Hosted Voip

Vanaf september 2019 vervalt de traditionele ISDN centrale. Vele maken hier nog gebruik van en zullen dus moeten kijken naar alternatieven.

Lees meer
Snelstart stopt ontwikkeling van Garage module per 1 november 2019

Snelstart stopt met de verdere ontwikkeling van hun Garage module. Dit kan gevolgen hebben voor u als gebruiker. Suvoko biedt daarom een alternatief.

Lees meer
WeFact

Suvoko levert vanaf heden ook WeFact. Hiermee kunt u snel en simpel factureren, offertes maken en nog veel meer.

Lees meer
Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer