• slide

Computer APK

"Mijn computer is traag. Ik zie allerlei vreemde toolbars in mijn browser." Dan is het tijd om uw computer een APK te geven. Suvoko controleert uw computer volledig op eventuele mankementen. Uw pc wordt softwarematig opgeschoond en overbodige toolbars en onnodige software worden verwijderd, zodat uw computer weer optimaal functioneert. Als zich tijdens de APK opvallende zaken voordoen, nemen wij contact met u op. Wanneer u uw computer na onderhoud bij ons ophaalt voorzien wij u -waar nodig- graag van passend advies.

Vaak komt u in geval van storingen voor de keuze: Koop ik een nieuwe pc of kies ik voor reparatie? Afhankelijk van de oorzaak van het probleem is reparatie of herstelling van een softwareprobleem de goedkoopste oplossing. Na een grondige probleemanalyse en het beoordelen van de staat van uw computer, kan het echter voorkomen dat de reparatiekosten dusdanig hoog uitvallen dat het aanschaffen van een nieuwe computer de beste oplossing is.  Is uw computer defect of heeft u te kampen met problemen in het besturingssysteem? Wij denken graag met u mee in de vorm van een vakkundig en eerlijk advies.

Suvoko hecht waarde aan goed en eerlijk advies

Als ondernemer ben je druk bezig met de “core business”, en vergeet andere belangrijke dingen die er mede voor zorgen dat het bedrijf kan blijven draaien. Heb jij je zaakjes op orde?

Lees meer
Cloud werken is de toekomst, ook voor ZZP'ers en kleinere bedrijven.

Overal toegang tot je email en bestanden, facturatie pakket of CRM pakket op meerdere apparaten en locaties. Dat kan!

Lees meer
Windows 7 Vervalt per 14 januari 2020

Windows 7 is aan het eind van zijn levensduur. Per 14 januari 2020 zullen er geen updates meer komen. Dit heeft gevolgen voor de veiligheid van uw computer.

Lees meer
Advisering

Als ondernemer bent u altijd druk bezig met de “core business”. De wereld om u heen veranderd snel op diverse fronten. Mogelijk kan een en ander goedkoper, sneller en beter georganiseerd worden.

Lees meer
Wordt uw office 365 email ook gebackupped?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office365. Met name het gebruik van Online Exchange (email) is explosief gestegen.  Zorg voor een goede backup van uw mailbox(en).

Lees meer
ISDN vervalt per september 2019! Stap over op Hosted Voip

Vanaf september 2019 vervalt de traditionele ISDN centrale. Vele maken hier nog gebruik van en zullen dus moeten kijken naar alternatieven.

Lees meer