• slide

Simple Simon

Hoe werkt Simple-Simon?

Met Simple-Simon behandelt u gemakkelijk en snel al uw werkbonnen digitaal via tablet of smartphone. Nooit meer onderweg met papieren werkbonnen!
Simple-Simon bestaat uit een kantoorprogramma en een mobiele app. Het kantoorprogramma kan in elke browser geopend worden, de mobiele app op apparaten van Apple of Android. U ontvangt van Simple-Simon een link die verwijst naar uw unieke Cloud werkomgeving. De bijbehorende kantoorsleutel zorgt ervoor dat de app gekoppeld wordt met het kantoorprogramma.

Werkbonnen

Werkbonnen vormen het hart van Simple-Simon. Werkbonnen maken en invoeren doet u snel en simpel in het kantoorprogramma of met de app. U kunt werkbonnen maken op kantoor en deze vervolgens inplannen in de overzichtelijk weergegeven weekplanning. U kunt er echter ook voor kiezen de aangemaakte werkbonnen (nog) niet toe te kennen aan een gebruiker. In dit geval kan de gebruiker van de app zelf een planning maken van de aangemaakte werkbonnen die klaarstaan om gepland te worden.

Extra's

Simple-Simon kan meer dan alleen werkbonnen genereren, deze inplannen en vervolgens afhandelen. Met Simple-Simon voegt u ook gemakkelijk een bijlage toe in de vorm van pdf, doc, xls, png of jpg. U kunt ervoor kiezen om een vragenlijst aan de werkbon toe te voege,n die de monteur op locatie kan invullen. In de weekplanning heeft u de mogelijkheid de gps locatie te zien van zowel uw monteur als het werkadres en kan een koppeling tussen uw boekhoudprogramma en Simple-Simon gerealiseerd worden.

Meer informatie?

Naast Simple-Simon biedt Suvoko ook de Add-On WerkbonApp aan. Beide programma's hebben hetzelfde doel: het werken met digitale werkbonnen. Toch zijn er verschillen! Voor meer informatie of advies met betrekking tot digitale werkbonnen neemt u contact met ons op. Wij geven graag een passend advies.

Bekijk de werkbonnen app van Simple Simon.

Wordt uw office 365 email ook gebackupped?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office365. Met name het gebruik van Online Exchange (email) is explosief gestegen.  Zorg voor een goede backup van uw mailbox(en).

Lees meer
ISDN vervalt per september 2019! Stap over op Hosted Voip

Vanaf september 2019 vervalt de traditionele ISDN centrale. Vele maken hier nog gebruik van en zullen dus moeten kijken naar alternatieven.

Lees meer
Snelstart stopt ontwikkeling van Garage module per 1 november 2019

Snelstart stopt met de verdere ontwikkeling van hun Garage module. Dit kan gevolgen hebben voor u als gebruiker. Suvoko biedt daarom een alternatief.

Lees meer
WeFact

Suvoko levert vanaf heden ook WeFact. Hiermee kunt u snel en simpel factureren, offertes maken en nog veel meer.

Lees meer
Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer