• slide

S-Connect

Wat is S-Connect?

S-Connect is een koppeling tussen uw webshop, APP, applicatie of dienst en uw SnelStart-administratie. Orders of andere wijzigingen worden automatisch verwerkt in SnelStart. S-Connect importeert orders en maakt voor elke bestelling automatisch een order aan in SnelStart. Hierbij worden klanten slim herkend en kunnen zowel klanten als artikelen in SnelStart worden aangemaakt. Met deze koppeling houdt u tijd over voor het het picken en verzenden van de order. Uw service is sneller, efficiënter en foutloos!


Webshop koppelingen met Snelstart

 S-Connect is momenteel te koppelen met de volgende webshops:

 • Magento
 • Mijn Webwinkel
 • myShop
 • OpenCart
 • PrestaShop
 • ShopFactory
 • WooCommerce
 • CCV
 • Bol.com
 • NextChapter
 • Amazon

Andere koppeling gewenst? Neem contact met ons op voor een oplossing op maat.


Snelstart koppeling App

Werkt u met SnelStart en wilt u uw mobiele verkopen of werkbonnen verwerken in een handige app?
S-Connect is een koppeling tussen diverse apps en SnelStart. Gegevens van klanten, artikelen, voorraad en orders worden automatisch uitgewisseld tussen uw app en SnelStart.

S-Connect is momenteel te koppelen koppelen met de volgende apps: 

 • App4Sales
 • WerkbonApp

Andere koppeling gewenst? Maatwerkoplossingen behoren tot de mogelijkheid..


Snelstart koppeling Diensten

S-Connect Payt zorgt ervoor dat Debiteuren & Incassodienst PAYT kan communiceren met uw boekhouding. 
Payt automatiseert het debiteurenbeheer van uw organisatie, met behoud van persoonlijk contact. Dit resulteert in snelle betaling en rust binnen uw organisatie. Alle gegevens die u in SnelStart vastlegt, kunnen door S-Connect gebruikt worden als input voor specifieke rapportages.


Snelstart koppeling XML

S-Connect XML is dé oplossing voor het automatisch koppelen van SnelStart aan externe pakketten. Denk hierbij aan webshops (wanneer deze niet standaard ondersteund worden door S-Connect), maar ook aan andere softwarepakketten of portals die wél met XML overweg kunnen, maar niet direct met SnelStart kunnen communiceren.

XML-import
De module S-Connect XML-import is bedoeld voor het automatisch inlezen van informatie uit XML-bestanden in SnelStart. Op deze wijze worden klanten, artikelen en verkooporders verwerkt in SnelStart.

XML-import+Export
De module XML-import + export is een uitbreiding van XML-import. S-Connect importeert niet enkel meer klanten, artikelen en verkooporders, maar stelt ook data uit SnelStart beschikbaar aan externe software. Voorbeelden van gegevens die op deze manier aangeleverd kunnen worden zijn prijsafspraken en voorraden. Bij klanten en artikelen worden ook uw extra velden uit Snelstart toegevoegd aan de gegenereerde XML.

Geen oplossing naar wens omschreven? Neem gerust contact met ons op. Maatwerk biedt vaak alsnog een oplossing.

Wordt uw office 365 email ook gebackupped?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office365. Met name het gebruik van Online Exchange (email) is explosief gestegen.  Zorg voor een goede backup van uw mailbox(en).

Lees meer
ISDN vervalt per september 2019! Stap over op Hosted Voip

Vanaf september 2019 vervalt de traditionele ISDN centrale. Vele maken hier nog gebruik van en zullen dus moeten kijken naar alternatieven.

Lees meer
Snelstart stopt ontwikkeling van Garage module per 1 november 2019

Snelstart stopt met de verdere ontwikkeling van hun Garage module. Dit kan gevolgen hebben voor u als gebruiker. Suvoko biedt daarom een alternatief.

Lees meer
WeFact

Suvoko levert vanaf heden ook WeFact. Hiermee kunt u snel en simpel factureren, offertes maken en nog veel meer.

Lees meer
Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer