• slide

BookZo

Wat is BookZo?

Innovatieve reserveringssoftware met koppeling tussen website, reserveringsprogramma en administratie. Verhuurders profiteren van tijdwinst en geldbesparing. 

De database van Bookzo staat in de cloud. Hierdoor is een investering in een eigen server niet nodig en is het mogelijk om met Bookzo vanaf meerdere locaties te werken. Het klantenbestand van Bookzo is verspreid over heel Europa. Het property management systeem is in meerdere talen te gebruiken, zelfs binnen één organisatie.

Overstappen? 

Maakt u al gebruik van een reserveringssysteem en ziet u op tegen een overstap? Bookzo biedt een tool om klantgegevens en reserveringen te importen.

Wordt uw office 365 email ook gebackupped?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office365. Met name het gebruik van Online Exchange (email) is explosief gestegen.  Zorg voor een goede backup van uw mailbox(en).

Lees meer
ISDN vervalt per september 2019! Stap over op Hosted Voip

Vanaf september 2019 vervalt de traditionele ISDN centrale. Vele maken hier nog gebruik van en zullen dus moeten kijken naar alternatieven.

Lees meer
Snelstart stopt ontwikkeling van Garage module per 1 november 2019

Snelstart stopt met de verdere ontwikkeling van hun Garage module. Dit kan gevolgen hebben voor u als gebruiker. Suvoko biedt daarom een alternatief.

Lees meer
WeFact

Suvoko levert vanaf heden ook WeFact. Hiermee kunt u snel en simpel factureren, offertes maken en nog veel meer.

Lees meer
Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer