kopsnelstart

LAATSTE NIEUWS

Snelstart 12 biedt de mogelijkheid om uw administratie Online op te slaan. Ook van online administraties is het noodzakelijk dat u regelmatig b
Snelstart koppelt met diverse branchespecifieke software   Steeds meer software ontwikkelaars maken programma's die gekoppeld kunn
Werkt u momenteel nog met papieren werkbonnen?  Met werkbonapp.nl kunt u de papieren werkbon vervangen door de digitale werkbon. U plant e
Snelstart
Snelstart
Alexion
Alexion
AdminView
AdminView
Office support
Office support
  • SnelstartSnelstart Eenvoudig en betaalbaar uw eigen boekhouding voeren. Inclusief facturering, klant- en artikelregistratie. Snelstart is modulair opgebouwd. Zo kiest u alleen de functionaliteiten die ú nodig heeft.
  • AlexionAlexion Organiseren, beheren en delen van contacten, adressen, projecten en documenten voor het MKB was nog nooit zo gemakkelijk! Ook geschikt om te koppelen aan uw Snelstart-programma.
  • AdminViewAdminView Hoe staan de zaken? AdminView zorgt ervoor dat de gegevens uit uw SnelStart-administratie zichtbaar worden. U ziet in één oogopslag hoe uw bedrijf ervoor staat. Alle overzichten ook te exporteren naar Excel.
  • Online back-upOnline back-up Computerproblemen en al uw belangrijke gegevens zijn weg! Suvoko biedt de oplossing met Online Back-up. Een professionele back-updienst waarbij uw gegevens worden opgeslagen in een beveiligd datacenter.
  • ReparatiesReparaties Is uw computer kapot of is er een probleem in het besturingssysteem? In veel gevallen is de oorzaak te herleiden naar Windows. Beter repareren dan vervangen? Wij geven u een eerlijk advies.
  • Reparatie APKComputer APK Heeft u problemen met uw computer? Mogelijk kan uw computer nog makkelijk een tijdje mee als er eens goed naar gekeken wordt. Lees hier wat er onder onze Computer APK valt. Meer informatie leest u hier.
  • Avast antivirusAntivirus Naast het gebruik van een firewall is het noodzakelijk een goede virusscanner te installeren. Goede antivirussoftware scant alle inkomende bestanden, ongeacht de manier waarop deze binnenkomen.
  • Maatwerk SoftwareMaatwerk software Software is de basis van een organisatie. Een goed software pakket zorgt voor tijdsbesparing en een hogere productiviteit. Een webapplicatie biedt de mogelijkheid om altijd en overal uw software te gebruiken.